Eerste paneel van "Zon Op Nunspeet" is gelegd! 

Op woensdag 2 oktober was het zo ver!

Op die dag werd om 11.00 uur het eerste paneel op de woning Schoolweg 44 geïnstalleerd. Dit was niet alleen een happening voor de bewoners, de heer en mevrouw Drupsteen, maar ook voor iedereen die bij het project betrokken is. 

Onder toeziend oog van vertegenwoordigers van NunspeetEnergie, de werkgroep "Collectieve Inkoop" en de leverancier en installateur van de panelen, transporteerde wethouder Jaap Groothuis het eerste paneel het dak op, waarna medewerkers van Cobalt Energieoplossingen het installeerden. 

 

In zijn speech complimenteerde de wethouder de betrokkenen voor de voortvarendheid waarmee het traject van collectieve inkoop is doorlopen en de korte tijd tussen de informatieavonden en deze eerste handelingen voor het leggen van het eerste paneel.

Secretaris Piet de Zwarte sprak de wens uit de komende tijd nog voortvarender projecten in samenwerking op te pakken,  dankte een ieder voor de komst en de familie Drupsteen voor de gastvrijheid.  Anke Jurg onderstreepte deze dank door het overhandigen van een fraai boeket aan mevrouw Drupsteen.