Project VeldhuizenEnergie

3 november 2017 was een heuglijke dag voor NunspeetEnergie. We hebben toen voor 15 jaar een overeenkomst gesloten met VeldhuizenEnergie. Er zijn 160 zonnepanelen geplaatst op het dak van VeldhuizenEnergie aan de Pascalweg in Nunspeet. Het project biedt mogelijkheden voor inwoners van Nunspeet die geen eigen dak hebben of van wie het dak niet geschikt is voor zonnepanelen.

Het project ‘VeldhuizenEnergie’ is voor hen dé kans om zelf groene energie op te wekken en te profiteren van een lagere energierekening. 

De 160 zonnepanelen waren in korte tijd verkocht, maar u kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst of u voorinschrijven voor een nieuwe projecten. Wij informeren u dan direct wanneer er zonnepanelen beschikbaar zijn of vrij komen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het VeldhuizenEnergie postcoderoos project? Meldt u dan aan voor een vrijblijvend gesprek of neem contact met ons op. Voor informatie over de momenten waarop er zonnepanelen ‘vrij’ komen op het dak, kunt u mailen naar: info@nunspeetenergie.nl. Voor vragen en aanvullende informatie download hier de brochure en veelgestelde vragen (FAQ) of de voorbeeld participantenovereenkomst.