Doe mee met ZON OP NUNSPEET! 

"Kennis en krachten bundelen voor gezamenlijke aanschaf zonnepanelen"
 
De actie
Voor iedereen die er over denkt om zonnepanelen te plaatsen, is er goed nieuws. De gemeente Nunspeet wil samen met Nunspeet Energie alle inwoners ondersteunen in de aanschaf van zonnepanelen. Samen bundelen we kennis en kracht en organiseren we gezamenlijk de aankoop van zonnepanelen.
 
U kunt zich via onze site hiervoor geheel gratis en vrijblijvend inschrijven 
 
Uw voordeel van deze zonnepanelen:
  • Uitstekende kwaliteit
  • Goede service door een regionale leverancier
  • Goede garanties
  • Een scherpe prijs vanwege de collectieve aankoop
  • Weinig moeite voor u
 
Nunspeet Energie heeft samen met een aantal bewoners met ervaring of interesse in zonnepanelen én de gemeente een werkgroep gevormd, die heeft gezorgd voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De werkgroep heeft u veel uitzoekwerk uit handen genomen, zodat u met een gerust hart op het aanbod in kunt gaan.
 
Werkgroep
Na de eerste informatieavond (half april jl.) heeft de werkgroep bij verschillende leveranciers prijzen opgevraagd van vergelijkbare pakketten zonnepanelen met toebehoren. Ook zijn de leveranciers gevraagd naar ervaring, garantie en service. Vervolgens is één  leverancier als beste gekozen. Als u meedoet met de actie krijgt u een persoonlijke maatwerk-offerte  toegespitst op úw huis en úw wensen.
 
Doel van de actie
Met deze actie willen wij u zekerheid bieden, zodat u met een gerust hart  zonnepanelen bij de geselecteerde leverancier kunt bestellen  en niet zelf diverse aanbieders hoeft te vergelijken. Daarnaast willen wij - Nunspeet Energie en de gemeente Nunspeet - de inwoners stimuleren om duurzame energie op te wekken via zonnepanelen.

Meedoen?
Het is helaas niet langer mogelijk om u aan te melden voor de actie!