Stappenplan Zonne-energie

Via 5 eenvoudige stappen kunt u straks uw eigen energie opwekken

1. Vraag offerte U kunt zich nu aanmelden voor een vrijblijvende offerte van de actie ‘Zon op Nunspeet II 2021’.
2. Bezoek aan huis Nadat u zich heeft opgegeven, maakt de installateur een afspraak om bij u thuis te kijken. Indien u gezien de huidige situatie rondom COVID19 geen bezoek aan huis wenst te ontvangen kunt u dit melden aan de installateur, er is een alternatief mogelijk.
3. Een persoonlijke offerte U ontvangt vrijblijvend een persoonlijke offerte, passend bij úw situatie. U beslist zelf of u overgaat tot aanschaf van de zonnepanelen.
4. Overeenkomst U sluit een overeenkomst af voor levering en installatie van zonnepanelen en toebehoren met de installateur.
5. De zonnepanelen worden geïnstalleerd Meestal is de installatie in een dag aangelegd. U overlegt met de installateur wanneer u dat uitkomt.

 

NOTE:

Voor deze actie heeft de inwonerswerkgroep gekozen voor de firma Atlas Power uit Putten. U sluit met hen een overeenkomst. Nunspeet Energie is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de uitvoering van de overeenkomsten maar houdt deze wel nauwlettend in de gaten. Er zijn ook andere (commerciële) aanbieders die inspelen op deze actie: daarmee werken wij echter niet samen!

Wist u dat u als dak-eigenaar voorzien van zonnepanelen kunt profiteren van belastingvoordeel? Lees hier