Zon op Nunspeet II

Zonne-energie is HOT, niet alleen de sterkte van de zonnestraal maar juist ook het effect ervan. Ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie volgen elkaar in rap tempo op. Als woningeigenaar zijn er tal van duurzame oplossingen om uw woning te verduurzamen maar waar te beginnen?  

 

Iedereen in de Gemeente Nunspeet heeft recht op betaalbare en duurzame energie vinden wij. Nunspeet Energie zet zich hier, in samenwerking met de gemeente Nunspeet, belangeloos en onafhankelijk voor in en helpt de inwoners van de Gemeente Nunspeet graag met verduurzamen.

 

Succesvol project krijg vervolg;

De succesvolle inkoopactie voor zonnepanelen ‘Zon op Nunspeet’ het project van Nunspeet Energie in 2019, bleek een groot succes! Meer dan 120 dak eigenaren lieten via deze actie hun dak beleggen met zonnepanelen. De dak eigenaren waardeerden deze actie met een 8.1! Onafhankelijk advies, persoonlijk contact en meedenken werd zeer gewaardeerd.  Voortbordurend op het succes van 2019 is Nunspeet Energie in 2021 gestart met een identiek project; Zon op Nunspeet II.

 

Samen de beste deal!

Met onze collectieve inkoopactie koopt u goede zonnepanelen voor een scherpe prijs en met een lange garantie. Wij hebben het uitzoekwerk al voor u verricht! Wel zo makkelijk. 

let op!

NunspeetEnergie werkt voor deze actie samen met Atlas Power uit Putten. Momenteel worden de inwoners van Nunspeet ook benaderd door andere partijen. NunspeetEnergie wijst er met nadruk op dat wij geen samenwerking hebben met deze partij(en) en dus ook geen beoordeling hebben uitgevoerd ten aanzien van de aanbieding die zij doen!