Voorinschrijving nieuw project Zonnedak :

DOET U MEE MET VERGROENEN?


Nunspeet Energie gaat zonnepanelen plaatsen op het dak van Melkveebedrijf 'Lage Bijssel' VOF aan de Oude Molenweg te Doornspijk.


Het gaat daarbij om ongeveer 1000 panelen, goed voor ongeveer 300.000 kWh groene energie per jaar! Daarvoor zal gebruikt worden gemaakt van moderne panelen met een hoge opbrengst. Daarmee is ook het rendement op de investering redelijk goed in te schatten voor de gehele looptijd van het project.

Door de geheel nieuwe overheidsregeling SCE is de opbrengst van de opgewekte stroomverkoop redelijk verzekerd. Op basis van de actuele informatie is het verwachte rendement van een participatie ten minste 5% voor de komende 15 jaar. Als we meer stroom verkopen, wat we verwachten, dan zal er een winstdeling hiervan met de coöperatie zijn.  
Met dit zonnedakproject doet u mee aan het verduurzamen van onze gemeente én maken we lokaal eigenaarschap mogelijk! 

Wij zoeken dus participanten voor deze aantrekkelijke groene investering, waarbij op basis van actuele informatie een verwacht rendement van ten minste 5% op het ingelegde vermogen is. U kunt al meedoen met een inleg van € 100. (=1 participatie, meerdere participaties zijn mogelijk)

Voorwaarde om mee te mogen doen is dat U woont in de Gemeente Nunspeet of de plaats Doornspijk ( concreet in een van de volgende postcodes : 8071 - 8072 - 8075 - 8076 - 8077 - 8085 en lid wordt van onze coöperatie.

In een later stadium, als de definitieve gegevens (bijv. offertes) bekend zijn, zullen we u informeren met een memorandum. 

Hebt U belangstelling in één of meer participaties, schrijf U dan alvast kosteloos en vrijblijvend in; Vol is Vol en deelname kan gemaximeerd worden per persoon/adres.

 

Ja, ik wil graag gebruik maken van de voorschrijving. Neem contact met me op. 

Wij waken over uw privacy. Bovenstaande  gegevens zijn alleen voor Voorinschrijving bij NunspeetEnergie .  Deze gegevens worden niet met ander partijen gedeeld.