Collectieve inkoop zonnepanelen


  •   donderdag 6 juni 2019

    
 
 
 
Doe mee!
Zon op Nunspeet!
 
Kennis en krachten bundelen voor gezamenlijke aanschaf zonnepanelen
 
De actie
Voor iedereen die er over denkt om zonnepanelen te plaatsen, is er goed nieuws. De gemeente Nunspeet wil samen met Nunspeet Energie alle inwoners ondersteunen in de aanschaf van zonnepanelen. Samen bundelen we kennis en kracht en organiseren we gezamenlijk de aankoop van zonnepanelen.
 
Uw voordeel:
  • Uitstekende kwaliteit
  • Goede service door een regionale leverancier
  • Goede garanties
  • Een scherpe prijs vanwege de collectieve aankoop
  • Weinig moeite voor u
Werkgroep
Na de eerste informatieavond (half april j.l.) is een werkgroep gevormd bestaand  uit de lokale energiecoöperatie Nunspeet Energie, de gemeente Nunspeet en inwoners met ervaring of interesse in zonnepanelen. De werkgroep kijkt uiteraard naar de prijs van de zonnepanelen, maar zeker ook naar de kwaliteit van de totale installatie, de garanties én de service.
 
De leverancier
Bij verschillende leveranciers worden prijzen opgevraagd van vergelijkbare pakketten zonnepanelen met toebehoren. Vervolgens wordt een leverancier gekozen. Als u meedoet met de actie, vraagt u een persoonlijke, maatwerkofferte aan bij de gekozen leverancier,  toegespitst op uw huis en uw verbruik.
 
Doel van de actie
Met deze actie willen wij u zekerheid bieden, zodat u met een gerust hart  zonnepanelen bij de geselecteerde leverancier kunt bestellen  en niet zelf diverse aanbieders hoeft te vergelijken. De werkgroep streeft naar een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.
 
De planning
De werkgroep is gestart met het benaderen van/onderhandelen met diverse leveranciers.  Na de zomervakantie organiseren wij vier informatieavonden (in elke kern een) waarop u kunt kennismaken met de leverancier, het aanbod en waar u al uw vragen kunt stellen. De avonden zijn op 9, 12, 17 en 18 september.

Meedoen?
Meldt u zich - geheel vrijblijvend –aan en blijf op de hoogte. Stuur een mail naar zonnepanelenactie@nunspeetenergie.nl. We zorgen dat u een uitnodiging krijgt voor de informatie-avonden.Het proces:

Inschrijven
Vanaf september kunt u zich inschrijven en opgeven als deelnemer aan de actie ‘Zon op Nunspeet’.
 
Kom naar een van de informatieavonden
Op de informatieavond hoort u alles over de gekozen leverancier en het aanbod. Dit geeft een goede richtlijn voor het aanvragen en vervolgens beoordelen van de persoonlijke offerte.
 
Bezoek aan huis
Nadat u zich hebt opgegeven, maakt de installateur een afspraak om bij u thuis te kijken.
 
Een persoonlijke offerte
U ontvangt vrijblijvend een persoonlijke offerte, passend bij  úw situatie. U beslist zelf of u overgaat tot aanschaf van de zonnepanelen. 
 
Overeenkomst
U sluit een overeenkomst af voor levering en installatie  van zonnepanelen en toebehoren met de leverancier.
 
De zonnepanelen worden geïnstalleerd
Meestal is de installatie in een dag aangelegd. U  overlegt met de installateur wanneer u dat uitkomt.
 
 
De werkgroep houdt deze actie nauwlettend in de gaten. Zij is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de uitvoering van de overeenkomsten. Overigens zijn er commerciële aanbieders die nu al inspelen op deze collectieve actie door u een aanbod toe te sturen. Met hen werken wij echter niet samen.
    
   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share our website