Informatieavond collectieve inkoop zonnepanelen


  •   29/03/2019 - 19/04/2019
  • Veluvine

Zonnepanelen zijn ‘hot’ in Nederland. Honderdduizenden huiseigenaren, VVE’s en huurders hebben inmiddels ontdekt dat investeren in een eigen zonnestroominstallatie een goede investering is en bijdraagt aan de verduurzaming van hun huis en van Nederland. En het zorgt voor lagere maandelijkse energielasten!
 
Kennis en krachten bundelen voor gezamenlijke aanschaf
Voor iedereen die er over denkt om zonnepanelen te plaatsen, maar de stap nog niet durft te zetten is er goed nieuws. De gemeente Nunspeet wil haar inwoners ondersteunen in de aanschaf van zonnepanelen. Samen met Nunspeet Energie en de burgers wil de gemeente kennis en krachten bundelen en gezamenlijke inkoop van zonnepanelen gaan organiseren.
 
Informatieavond
Voor belangstellenden is er op 15 april a.s. een informatieavond. Er wordt verteld wat er komt kijken bij de opwekking van zonne-energie en de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.
 
Na deze avond gaat een werkgroep met deskundigen en betrokken inwoners van Nunspeet  vervolgstappen zetten en de aanbieder(s) van zonnepanelen selecteren. Belangstellenden daarvoor kunnen zich nu al melden.
 
Belangstelling?
Iedereen die meer te weten wil komen over het hoe en waarom van zonnepanelen, en gezamenlijke inkoop en plaatsing wat lijkt, is welkom op de informatieavond op 15  april a.s. in de Veluvine, aanvang 19.30 uur. Aanmelden kan via zonnepanelenactie@nunspeetenergie.nl.
 
Share our website